Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Universell og fleksibel produksjon: "CombiRail" oppspenningskinner fra AllLite Maksimal fleksibilitet med ALLMATIC-kvalitet

Verktøy, oppspenning og måleverktøy
Universell og fleksibel produksjon:

Universell og fleksibel produksjon: "CombiRail" oppspenningskinner fra AllLite

Maksimal fleksibilitet med ALLMATIC-kvalitet

Med den nye "CombiRail" oppspenningsskinnen får  bedrifter med større produksjonspartier en pålitelig løsning for å feste flere arbeidsstykker enkelt og sikkert.

Med totalt ti tilgjengelige versjoner finnes det en passende modell for forskjellige arbeidsstykkestørrelser. Skinnene finnes i to bredder - 50 og 72 mm. 50 mm-skinnen er tilgjengelig (i trinn på 100 mm) i lengder fra 200 til 700 mm, 72 mm-skinnen i lengder på 400 til 700 mm.

Flere CombiRails kan monteres etter hverandre, og arbeidsstykker kan også klemmes over flere skinner side ved side. Oppspenningsskinnene er også ideell for vertikal bruk på spenntårn. For dette er skinnene utstyrt med hull og innfestingmønster på 100 mm.

Skinnene i 50-serien har en spennkraft på 16 kN ved 20 Nm tiltrekkingsmoment, 72-serien oppnår en spennkraft på 38 kN med 60 Nm. En fast bakke og et fleksibelt antall bakker med kiler brukes for fastspenning. Spennpunktene kan justeres i henhold til størrelsen på arbeidsstykket – som gjør at oppspenning av arbeidsstykker av forskjellige størrelser gjøres uten problemer. En skala på siden hjelper til med å forhåndsinnstille bakkene.

Videre gir flytende bakker samt bakkeforsatser med gripetenner ekstra fleksibilitet. Flatene og serrateringene slipes slik at det oppnås en parallellitet på +/- 0,02 mm.Share on Facebook

Logg inn