Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

FRESING

Vi spesialiserer oss i å levere større maskiner med høye krav til produktivitet og presisjon. Våre leverenadører er utelukkende europeiske, noe som gjør at kommunikasjon mellom kunde og produsent er uproblematisk. Også tilgjengelighet til service og reservedeler er en fordel.


Tsjekkisk produsent av bor- og freseverk . Høy kvalitet til riktig pris. FERMAT har de siste årene bygget seg opp en solid posisjon i Europa som leverandør av både gulv- og bordmaskiner. Unisign har mange spennende løsninger av større maskiner, både når det gjelder fresing og dreiing og en kombinasjon av disse. Ble først kjent i Norge med sine Univers-maskiner med muligheter for pendelmaskinering. 
Vi har har hatt MMD som samarbeidspartner i over 20 år på overhaling og reservedeler til eldre MAHO-maskiner. Nå har de også kommet med både dreiebenker og maskineringssentre under navnene PreMill og PreTurn. Maskinene leveres med styring etter ønske - Siemens / Heidenhain / Fanuc / Mitsubishi

Share on Facebook

Logg inn