Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

FRESING

Vi spesialiserer oss i å levere større maskiner med høye krav til produktivitet og presisjon. Våre leverenadører er utelukkende europeiske, noe som gjør at kommunikasjon mellom kunde og produsent er uproblematisk. Også tilgjengelighet til service og reservedeler er en fordel.


Tsjekkisk produsent av bor- og freseverk . Høy kvalitet til riktig pris. FERMAT har de siste årene bygget seg opp en solid posisjon i Europa som leverandør av både gulv- og bordmaskiner. 

Mandelli har en historie innen mekanisk industri som strekker seg tilbake nesten 90 år, og har bygget maskineringssentre i over 60 år.

I dag konsentrerer Mandelli seg om maskineringssentre fra medium størrelse og oppover. Deres produktrekke SPARK kommer i størrelser som er tilpasset arbeidsstykker med sving Ø1200 opptil Ø3500.

SPARK finnes i 2 forskjellige utførelser, SPARK som «standard» maskin og SPARK-Ti. Alle deres maskiner er konstruert for god dynamikk, høy sponavvirking og nøyaktighet. Maskinene kan konfigureres for å maskinere tradisjonelle materialer som støpejern og stål i tillegg til lettmetall og harde materialer.

SPARK-Ti er spesielt konstruert for maskinering av tøffe materialer f.eks titanlegeringer. Disse maskinene har høyere moment både på spindel og a-akse. I tillegg har de aktiv demping og en konstruksjon og løsninger som sørger for forbedret sponhåndtering.

Alle maskinene kan utstyres med forskjellige hoder og spindler, alt etter kundens behov og hva som skal maskineres. Standard horisontalt og 5-aksehode er blant noen av mulighetene. Dette kan kombineres med dreiebord. Forskjellige palettløsninger eller integrasjon i eksisterende systemer er også mulig.

For mer info se https://www.mandelli.comUnisign har mange spennende løsninger av større maskiner, både når det gjelder fresing og dreiing og en kombinasjon av disse. Ble først kjent i Norge med sine Univers-maskiner med muligheter for pendelmaskinering. 
Vi har har hatt MMD som samarbeidspartner i over 20 år på overhaling og reservedeler til eldre MAHO-maskiner. Nå har de også kommet med både dreiebenker og maskineringssentre under navnene PreMill og PreTurn. Maskinene leveres med styring etter ønske - Siemens / Heidenhain / Fanuc / Mitsubishi

Share on Facebook

Logg inn