Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Mandelli tilbake i Norge

Maskineringssentre


Mandelli har en historie innen mekanisk industri som strekker seg tilbake nesten 90 år, og har bygget maskineringssentre i over 60 år.

Etter en stund uten representasjon i Norge er Mandelli tilbake hos Sivilingeniør Sture Hedløv a.s

I dag konsentrerer Mandelli seg om maskineringssentre fra medium størrelse og oppover. Deres produktrekke SPARK kommer i størrelser som er tilpasset arbeidsstykker med sving Ø1200 opptil Ø3500.

SPARK finnes i 2 forskjellige utførelser, SPARK som «standard» maskin og SPARK-Ti. Alle deres maskiner er konstruert for god dynamikk, høy sponavvirking og nøyaktighet. Maskinene kan konfigureres for å maskinere tradisjonelle materialer som støpejern og stål i tillegg til lettmetall og harde materialer.

SPARK-Ti er spesielt konstruert for maskinering av tøffe materialer f.eks titanlegeringer. Disse maskinene har høyere moment både på spindel og a-akse. I tillegg har de aktiv demping og en konstruksjon og løsninger som sørger for forbedret sponhåndtering.

Alle maskinene kan utstyres med forskjellige hoder og spindler, alt etter kundens behov og hva som skal maskineres. Standard horisontalt og 5-aksehode er blant noen av mulighetene. Dette kan kombineres med dreiebord. Forskjellige palettløsninger eller integrasjon i eksisterende systemer er også mulig.

Mandelli satser stort på nye løsninger. Informasjonsinnhenting fra sensorer og dataanalyse er nøkkelen for forbedring av produksjonsprosessene. Med deres iPum@suite4.0 pakke er Industri 4.0 en selvfølge.

iPum@suite4.0 inneholder bl.a:
iPum@control – Mandellis nye grensesnitt for betjening med 22˝MultiTouch skjerm, med tydelige instruksjoner på skjermen.

iPum@predict - innsamling og analyse av sensordata fra slitedeler. Maskiner fra hele verden sender inn sensordata som sammenlignes sentralt i matematiske modeller. Dette kan forutsi nødvendig vedlikehold eller nedetid de neste 24-48 timene.

iPum@smartcut – et innovativt hardware- og softwaresystem som overvåker maskineringsprosessen med lyd- og vibrasjonssensorer. Programmet kan f.eks ved store vibrasjoner automatisk justere skjæreparametere.

https://www.mandelli.com



Share on Facebook

Logg inn